• 2

Tentang Kami

19 taun fokus kana buliding cet sareng palapis kai.

Shanghai Freemen Chemicals Co, .Ltd boga tujuan pikeun janten salah sahiji pamasok kimia global anu pangpentingna ku nyiptakeun nilai tambah. Kami komitmen pikeun nyayogikeun produk kimia jangka panjang anu sustainable sareng kalapa ka konsumén akhir-akhir global sareng régional ngalangkungan sumber daya anu ngahijikeun.

Industri jasa kami

  • Agrochem

    Agrochem

    Kami nawiskeun portopolio anu beragam pikeun ngalayanan distributor lokal kalayan pangalaman langkung ti 25 taun di industri agrokimia. Wawaran kami dibasajankeun antara panengah tingkat lanjut dugi ka ingridients aktip (inséktisida, Fungisida sareng Hérisida) sareng formulasi. Kami paduli ngeunaan quliaty produk kami, henteu diwatesan ku bantu sareng pelarut, urang tiasa nyayogikeun sababaraha ukuran bungkus pikeun minuhan paménta konsumén.
  • Pharma

    Farma

    Kami nyayogikeun panengah sareng API canggih anu dipilih ku prakték ngenalkeun téknis sareng prakték manufaktur GMP. Kami stricly nuturkeun sarat dina pangleyur sareng kontrol impurity, pikeun mastikeun panggunaan kaamanan produk urang.
  • New Materials

    Bahan Anyar

    Produk kinerja tinggi kami anu dipilih dianggo pikeun sababaraha rupa aplikasi: ti industri otomotif sareng ban dugi ka industri listrik, konstruksi sareng minyak sareng gas. Kami ngalayanan palanggan sareng produk sareng téknologi know-how sareng paket data.
  • Specialties

    Spésialisasi

    Kami siap ngembangkeun sareng ngadamel tol sababaraha kekhususan anu maju ti skala lab-kilo dugi ka produksi komérsial sacara konsistén sareng dina jangka panjang. Produk exsiting kami gaduh kaunggulan sintétik unik ku prosés ngaoptimalkeun unitlizing atanapi bahan baku khusus. Kami teraskeun ningkatkeun biaya sareng standar HSE sapopoe.

Taros Kami

Kami siap siap ngabantosan anjeun.
Mangga kontak kami sakaligus.
  • Adress: Suite 22G, Shanghai Industrial Investment Bldg, 18 Caoxi Rd (N), Shanghai 200030 Cina
  • Telepon: + 86-21-6427 9170
  • E-mail: info@freemen.sh.cn
  • Alamat

    Suite 22G, Shanghai Industrial Investment Bldg, 18 Caoxi Rd (N), Shanghai 200030 Cina

    E-mail

    Telepon